House for sale

649000€

3 bedrooms 251 square meters

Immoweb code : 10829404
Immoweb code : 10829404

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
251 square meters livable space
119 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
CONTACT Jude via 0494654051 of [email protected]

Verkoop door particulier

Mobiscore: 9,4/10
EPC: B

Deze gerenoveerde herenwoning met zonnepanelen is gelegen in één van de leukste buurten van Gent. Met zijn charmante gevel en recente renovatie naar hedendaagse normen, biedt dit huis het beste van zowel historische charme als modern comfort.

Bij het betreden van de woning word je meteen verwelkomd door een imposante trappenhal met een overvloed aan natuurlijk licht. De keuken (DOVY) bevindt zich op het gelijkvloers en werd ingericht met kwalitatieve materialen, moderne apparatuur en veel werkruimte voor de culinaire liefhebber. De keuken geeft uit op de ruime stadstuin met aangelegd terras. Ook via de wasplaats kan men de tubetreden. De dubbele leefruimte bevindt zich op de eerste verdieping en is een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van gezellige avonden. Aansluitend is er ook een berging.

De overige twee verdiepingen bieden plaats aan drie ruime slaapkamers, zodoende er voldoende plaats is voor het hele gezin. Verder is er de mogelijkheid om een vierde slaapkamer te creëren indien gewenst. De royale badkamer bevindt zich op de tweede verdieping en werd zopas vernieuwd.

De woning werd recent gerenoveerd met kwalitatieve materialen: Nieuw dak met zonnepanelen, vernieuwde ramen met dubbel glas, kwalitatieve keuken (Dovy) en badkamer. De authentieke vloer werd opgeschuurd en restauratie van de erker vond plaats. Elektriciteit conform!

Get in touch