House for sale

499000€

3 bedrooms 175 square meters

Immoweb code : 8760628

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
175 square meters livable space
750 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In een residentiële wijk te Sint-Amandsberg, vinden we deze verzorgde open bebouwing terug op een perceel van 750 m². Het centrum van Lochristi en Gent, met verscheidene faciliteiten zoals scholen en winkels, zijn op steenworp afstand van de eigendom gelegen. Daarenboven geniet het pand een vlotte bereikbaarheid tot openbaar vervoer en de invalswegen R4 en E17. De woning is groen en kindvriendelijk gelegen, in een doodlopende straat, waardoor de eigendom een geschikte gezinswoning vormt.

Indeling:
Via de inkomhal, met apart gastentoilet, bereikt men de open en lichtrijke leefruimte. De woonkamer biedt uitzicht en toegang tot de zonnige tuin met aangenaam terras. Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich de ingerichte keuken. De woning kan eveneens worden betreden via een aparte inkomhal met een praktische inloopdouche. Verder omvat de gelijkvloerse verdieping eveneens een inpandige garage.
De eerste verdieping omvat 3 slaapkamers, waarvan één slaapkamer aansluitend beschikt over een extra ruimte, dewelke dienst kan doen als dressing, als uitbreiding van de huidige slaapkamer of als vierde slaapkamer. Verder omvat deze etage een extra bergruimte/dressing en een ruime, lichtrijke badkamer met ligbad, toilet en enkelvoudig wasmeubel.
Een absolute troef aan de woning is ongetwijfeld de groene, zonnige tuin. De bewoners kunnen genieten van dit stukje groen vanop de terrassen, waarvan één volledig overdekt werd. Daarenboven werd de tuin volledig omheind, voornamelijk doo

Get in touch