House for sale

439000€

4 bedrooms 298 square meters

Immoweb code : 10021574
Immoweb code : 10021574

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
298 square meters livable space
1397 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze villa ¨nooit gedacht§ uit 1931 bezit onmiskenbaar UITSTRALING. Helemaal anders dan wat de hedendaagse eenheidsworst biedt.
De bezoeker belt aan de voordeur onder een beschut portaal en wordt ontvangen in een lichtrijke hal met mooie trap. Vloer, gastentoilet, leefkeuken zijn vernieuwd. De glazen deur leidt naar een gezellige living met bureelhoek voor het thuiswerk. Zowel glv als 1e zijn 3 m hoog.
De grote kelder kan de Wirtschaftswerte van Joseph Beuys herbergen en op de 1e verdieping zou een bronzen beeld in de nachthal niet misstaan, dit zal langs alle kanten belicht worden door het mooie glaswerk in de binnendeuren van alle kamers, zijnde de 4 slaapkamers (waaronder 1 van 22m²) en de ruim bemeten eveneens vernieuwdebadkamer met ligbad en inloopdouche.
De ramen zijn dubbel, het dak is (terug) dicht maar dient evenwel te worden geïsoleerd (kan op de zoldervloer). De CV op gas heeft overal thermostatische kranen op de radiatoren.
Momenteel staat naast de villa een kantoor met atelier, wat ook te koop is.
De verkoper zal het perceel herverkavelen; de grond van de villa zal ca 1.400 m² bedragen. De brievenbus hangt in Maaltemeers 3 maar de auto’s zullen op het terrein mogen gestald worden vanuit de Langeplankstraat.
Uiterst vlotte verbinding met alle uitganswegen, Ideale ligging voor iemand die veel de baan doet.

Get in touch