House for sale

3 bedrooms 261 square meters

Immoweb code : 9351798
Immoweb code : 9351798

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
261 square meters livable space
2133 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Multifunctionele gezinswoning met handelsruimte, bijgebouw en 3 slaapkamers op een perceel van 21a33ca.De handelsruimte is geschikt voor diverse doeleinden : handel, kantoor, praktijkruimte, kapsalon etc. Achter de woning bevindt zich een bijgebouw dat oorspronkelijk bewoond werd en dat momenteel dient als opslagruimte.
De woning is rustig gelegen vlakbij het centrum van het landelijke Oostham. Basisschool, winkels en horeca zijn vlot bereikbaar evenals de opritten van de E313 .

De indeling van de woning is als volgt :
Gelijkvloers : vooraan de woning heb je aan de linkerzijde een handelsruimte met aparte inkomdeur, via de inkomhal waar zich het gastentoilet bevindt heb je toegang tot de handelsruimte en eveneens de rest van de woni ng, via enkele treden kom je in de zitruimte met veel lichtinval en een compacte speksteenkachel, verder kom je in de eethoek met zicht op de achterliggende tuin en terras. De volledig uitgeruste keuken is voldoende ruim voor een ontbijthoek, verder is er centraal gelegen een kantoorruimte en eveneens een ruime berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast, technische ruimte en voldoende opbergmogelijkheden.
Verdieping : een ruime nachthal, een master bedroom met dressing, 2 slaapkamers, ruime badkamer met douche, ligbad en badkamermeubel met lavabo. De woning is volledig onderkelderd, hier bevindt zich de cv-installatie en voldoende opbergruimte, er is tevens een goederenlift a

Get in touch