House for sale

399000€

4 bedrooms 269 square meters

Immoweb code : 9477846
Immoweb code : 9477846

Overview

4 bedrooms
3 bathrooms
269 square meters livable space
291 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ruime, energiezuinige gezinswoning met 4 slaapkamers, gezellige tuin en garage op een perceel van 2are 91ca vlakbij het centrum van Hasselt. 

Deze woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 269 m² en is ingedeeld als volgt: 
Gelijkvloers: inkomhal met toegang tot de 2 ruime slaapkamers, toilet, berging en badkamer met ligbad, douche en sauna. Achteraan de woning bevinden zich de ruime woon-en eetkamer en open keuken met zicht op de tuin. 
1e verdieping: 2 duplex appartementen die hetzelfde zijn ingedeeld. Inkomhal met toegang tot de woon-en eetkamer, keuken, toilet en slaapkamer met aansluitende badkamer. Voor deze appartementen is ook een terras voorzien. 
Kelder:  zeer ruime kelder die toegankelijk is via de inkomhal. 
Tui n: gezellige, onderhoudsvriendelijke tuin waarin het heerlijk vertoeven is. 
Garage : garagebox verplicht bij aan te kopen voor 15.000 euro. 

Kortom: deze woning is zeer energiezuinig door de aanwezigheid van zonnepanelen.  Bovendien geniet je nog van groenestroomcertificaten. De woning beschikt ook over een regenwaterput van 10.000 liter die is aangesloten op de wc's, wasmachine en buitenkraan.  Ten slotte is de woning ideaal gelegen vlakbij belangrijke invalswegen richting Zonhoven, Houthalen en de E313. Ook het centrum van Hasselt, winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand.

Get in touch