House for sale

397000€

4 bedrooms 169 square meters

Immoweb code : 9487648
Immoweb code : 9487648

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
169 square meters livable space
306 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Instapklare, energiezuinige woning met tuin en een vlotte bereikbaarheid gelegen aan de stadsrand van Hasselt centrum en dit op een perceel van 3a 6ca.

De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 169m² en werd ingedeeld als volgt:
Gelijkvloers:  inkomhal met apart toilet en bergruimte onder de trap, ruime woon- en eetkamer met open keuken en zicht naar de tuin. Vanuit de woonkamer heeft men ook toegang tot het overdekt terras.
1ste verdieping:  nachthal, bergruimte, 3 slaapkamers waarvan één met dressing en een badkamer met ligbad (douchescherm), dubbele lavabo en toilet.
2de verdieping:  nachthal, doucheruimte (verder af te werken), ruime slaapkamer en een polyvalente ruimte te gebruiken als bureel, bergruimte of hobbykamer me t technisch gedeelte.

De tuin is volledig omheind, pluspunt hier is dat deze ook langs de achterzijde bereikbaar is via een servitudeweg. Dit maakt het opbergen van fietsen in het tuinhuis zeer handig.
Dankzij voldoende isolatie en een ventilatie van het type D spreken we hier over een zeer energiezuinige woning.

Recente woning met 4 slaapkamers op fietsafstand van Hasselt centrum en dit in de nabijheid van openbaar vervoer, winkels en verschillende invalswegen alsook de op-en afritten van de autosnelweg.

Get in touch