Villa for sale

348000€

3 bedrooms

Immoweb code : 9247633

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
720 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze op te frissen halfopen bebouwing vinden we terug in een rustige straat te Kuringen, Hasselt. Ze werd gebouwd met degelijke materialen en wordt gekenmerkt door een aangename en logische indeling. Een onderhoudsvriendelijke tuin met zuidelijke oriëntatie, garage / werkplaats en ruime tuinberging maken het plaatje compleet.

Indeling gelijkvloers:
We betreden de woning via de inkomhal met gastentoilet en aparte berging. De lichtrijke woonkamer is voorzien van een mooie parketvloer. De keuken geeft toegang tot de veranda met zicht op de tuin. Aansluitend aan de keuken bevindt er zich de berging/wasplaats en de technische berging. De berging en de veranda zijn voorzien van een aparte toegang.

Indeling eerste verdieping:
Via de mooie houten open trap bereiken we de 1ste verdieping. Op deze verdieping vinden we 3 slaapkamers terug, waarvan 2 slaapkamers zeer ruim zijn. De badkamer beschikt over een bad, douche en dubbele lavabo. Op de overloop is er een apart nachttoilet en inloopkast voorzien. Deze overloop geeft ook toegang tot de nog in te richten ruime zolder.

Zolder:
Volledig nog in te richten zolder.

Tuin:
De tuin is zuid georiënteerd met een maximaal privacy gevoel. Er is een garage/werkplaats aanwezig met een elektrische poort en een oprit in kleine kasseien.
De centraal gelegen tuinberging is makkelijk om te bouwen tot een lounge ruimte.

EPC: 322kWh/m2

Buitengewone kenmerken:
- Goed en rustig gelegen op te frissen gezin

Get in touch