House for sale

4 bedrooms 212 square meters

Immoweb code : 8665234

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
212 square meters livable space
4597 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! © Midden in een agrarisch gebied in Herk-de-Stad treffen we deze charmevolle gezinswoning met 4 slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van 212 m².

Gelijkvloers heb je een lichtrijke woonkamer, keuken, eetkamer, handige berging, 2 slaapkamers en een badkamer. Deze huidige indeling biedt met enkele eenvoudige ingrepen veel potentieel. Zo creëer je gemakkelijk een grote open keuken, een ruime bureau of een mooie hobbykamer. Op de verdieping zijn er nog 2 grote slaapkamers en 64,7 m² zolderruimte. Buiten bevinden zich 2 grote stallingen met een totale oppervlakte van 743 m². Dankzij de uitzonderlijke hoogte en de 2 grote poorten zijn de mogelijke bestemmingen voor deze loodsen eindeloos. Tover deze ruimte om tot een dierenasiel of dierenartspraktijk, paardenstallen of een gigantische stockageruimte voor grote machines of materialen van een zelfstandige.

We kijken heel graag samen met jouw of jij hier je specifieke droom kan waarmaken. Je woont hier bovendien op een schitterende locatie. Rustig, volledig omgeven door groen en tegelijkertijd zeer vlot bereikbaar. Alles wat je dagelijks nodig hebt zoals school, supermarkt, bakker, sport en ontspanning liggen in een straal van 2 kilometer rond je woning. De nabijheid van de E313 als de E314 zorgen voor een uitstekende woon-werk verbinding.

Interesse? Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155.

Bron bewoonbare oppervlakte : Epc - versl

Get in touch