Villa for sale

469500€

3 bedrooms 254 square meters

Immoweb code : 8900694
Immoweb code : 8900694

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
254 square meters livable space
646 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Toegang tot verkaveling Donckheide is tegenover Korpse Straat 12

Donckheide is een kleinschalig woonproject gelegen te Herk-de-Stad (Donk) met ruimte voor 22 woningen in Manoir, pastorie en hedendaagse stijl zowel in open als in halfopen bebouwing. De ontsluiting van dit project is voorzien via de Korpse straat. Voor voetgangers en fietsers is er ook een doorgang naar de Lepelstraat waar u op minder dan 100 meter een bushalte vindt.

De woningen zijn gegroepeerd aan 2 mooie speelpleinen die voorzien worden van veel groen. Bij de afwerking van deze pleinen zullen er tevens een aantal speeltuigen voorzien worden op het grote plein waardoor dit een zeer kindvriendelijke omgeving wordt.

Villa 14:
Deze klassieke villa is geïnspireerd op een oude hoeve met zwarte boord, steunberen en kruisverdeling in de ramen. Het grote schuifraam in de leefruimte zorgt voor een prachtig zicht naar de grote tuin. Via de centrale traphal met vide bereikt u het 1e verdiep waar zich 3 slaapkamers en 2 badkamers bevinden.

Via een vaste trap kan u ook de 2de verdieping bereiken waar het mogelijk is om 2 extra slaapkamers te voorzien. De indeling van de woning kan uiteraard nog volledig naar uw wensen gepersonaliseerd worden.

Meer info kan u vinden op http://www.deveux-vanerum.be of http://www.donckheide.be

Get in touch