House for sale

3 bedrooms 150 square meters

Immoweb code : 7235919

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
150 square meters livable space
697 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de centrumweg van Bolderberg staan twee halfopen bebouwingen te koop. De rechtse woning, nummer 214, heeft een perceeloppervlakte van een mooie 6a 97ca, een zeer centrale ligging en drie slaapkamers. Als je deze woning koopt geniet je bovendien van een klein beschrijf, waardoor je slechts 5% registratiekosten moet betalen.

De woning is praktisch ingedeeld. De inkom vind je aan de zijkant van de woning. Links, vind je een lichte voorkamer met grote raampartijen. Aan de rechterkant van de hal vind je de keuken en het salon. Deze kijken uit op een tof koertje in het midden. Een gang aan de zijkant loopt langs het koertje (hier kan je ook naar buiten) en brengt je naar de badkamer en het opberg- en wasgedeelte van de woning.

In de hal van de woning staat de trap naar de bovenverdieping. Je vindt hier drie ruime slaapkamers terug van respectievelijk 18,9 m2, 16,4 m2 en 14,35 m2. Tot slot beschikt de bovenverdieping over een ouderwetse ‘linnenkamer’, die je perfect kan inrichten als badkamer.

BELANGRIJK

Je hebt het vast al gehoord. De regels rondom de registratierechten staan op het punt te veranderen. Deze wijziging zal dit jaar worden ingevoerd. Bij de nieuwe regeling kijkt men niet meer naar het kadastraal inkomen, maar naar de verkoopprijs van de woning.

Lees meer op de nieuwspagina van onze website onder ¨Nieuw systeem van registratierechten of kopieer deze link in uw browser : https://www.swe

Get in touch