House for sale

339000€

5 bedrooms 265 square meters

Immoweb code : 9271638
Immoweb code : 9271638

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
265 square meters livable space
834 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Grote halfopen woning op ruim perceel 834 m² met 5 slaapkamers, tuin, terras, garage, zolder, tuinhuisje en bijgebouw. Mogelijkheid tot gebruik van volwaardige zolderverdieping van 56 m².
In het winkelcentrum van Heusden-Zolder op kruising van Schansstraat en Teutenweg. Alle winkels te voet bereikbaar doch zeer rustig met achterliggend bosgebied.

30 zonnepanelen met nog een opbrengst van ± 10.000 euro!
afmetingen:
-1 kelderverdieping: ± 30 m²
0 gelijkvloers: ± 94 m²
+1 eerste verdieping: ± 84 m²
+2 zolderverdieping: ± 56 m²
Er is een verzorgde voortuin met oprit in klinkers, garage en tuin met tuinhuis en terras. Via vaste trap is de kelder te bereiken. Het gebouw is volledig onderkelderd met normale plafondhoogte. Gelijkvloers:
Links vooraan bevindt zich de inkomhal met gastentoilet, een ruime kamer momenteel gebruikt als bureau/speelkamer. Hier ligt laminaat wat het zeer warm en aangenaam maakt voor de kinderen.
Centraal vooraan is de ruime en zeer open woonkamer met sfeerkachel.
Dit sluit aan bij de keuken met directe toegang tot het overdekt terras met ingebouwde barbecue.
De keuken is verbonden met de wasplaats met douche. Zo kunnen de kinderen direct in de douche springen na een dagje ravotten in het bos/tuin.
Eerste verdieping: 4 slaapkamers en 1 badkamer.
Tweede verdieping: Via inklapbare trap in de nachthal op eerste verdieping is de zolderruimte met grote ramen en kan klaargemaakt worden als volwaardige verdieping met 3 kamers.

Get in touch