House for sale

369000€

4 bedrooms 162 square meters

Immoweb code : 9247778

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
162 square meters livable space
254 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
IN OPTIE
In een rustige straat in Hoboken vinden we deze aangename en gezellige woning met 4 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime kelder. De zonnige tuin is west gericht met een recent aangelegd terras. De leefruimte is verbonden aan de open, geïnstalleerde keuken.
Trams, bussen, alsook een treinstation zijn nabij gelegen. De woning is centraal gelegen, snelwegen zijn vlot bereikbaar.
De woning kreeg 6 jaar geleden een grondige opfrisbeurt.
Voor het huis is er een een leuke voortuin met tal van mogelijkheden om bv fietsen te stallen. Er is de mogelijkheid om in nabijgelegen straat een garage aan te kopen.
GEEN IMMO AUB
U kan een afspraak maken per mail op [email protected] betreden de woning via de inkomhal met toegang tot de kelder. De woonruimte is volledig open, met parketvloer. De keuken is volledig geïnstalleerd. De openhaard op gas zorgt voor instant warmte en gezelligheid. Met een grote schuifdeur kom je via de ruime veranda in de zonnige tuin.
Op de 1e verdieping zijn er 2 slaapkamers, waarvan 1 momenteel gebruikt wordt als bureau. Er is een badkamer met douche en een apart toilet. Op de 2e verdieping zijn er eveneens 2 slaapkamers, een badkamer met ligbad en een aparte ruimte voor wasmachine en droogkast.
De woning is volledig onderkelderd.

Get in touch