House for sale

4 bedrooms 215 square meters

Immoweb code : 8713620
Immoweb code : 8713620

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
215 square meters livable space
440 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze zeer verzorgde halfvrijstaande gezinswoning met een netto bewoonbare oppervlakte van 237 m² (excl. vrijstaande garage) is gelegen langs de Hooilingenstraat 19, in het centrum van Hoeselt, op een perceel van 4a 40ca.
Deze betaalbare woning is in uitstekende staat van onderhoud en kan vrijwel onmiddellijk bewoond worden. Belangrijke renovatiewerken zijn al gebeurd, inbegrepen de nieuwe ramen (2002 - 2005), isolatie van de zoldervloer, en de vernieuwde dakpannen (2006).

De indeling is als volgt:
inkom met trap naar de verdieping, ruime woonkamer met aangename lichtinval, aanpalend een ruime keuken met toegang tot de veranda met zicht op en toegang tot de tuin en het terras. Verder op deze verdieping bevindt zich nog de badkamer, apart toilet en de inpandige garage met CV en voorzieningen voor wasplaats.
Op de verdieping: overloop, nachthal met kleine bergruimte, die eventueel kan worden omgebouwd tot toilet, drie zeer ruime slaapkamers en een vierde kleinere slaapkamer.
Bergruimte in de kelderverdieping.
Buiten: terras, zeer verzorgde tuin, vrijstaande vergunde garage of tuinberging.

EPC: 354 kWh/m² pj. Verwarming op stookolie, met bijkomend nog een hout/kolenkachel in de woonkamer, die zorgt voor een gezellige warmte. Dit EPC kan gevoelig verbeterd worden door isolatie van de spouwmuur, en door het vervangen van de stookolieketel door een hoogrendementsketel op aardgas. Meer info hierover op kantoor of bij een bezoek.
Gescheiden riolering.
<

Get in touch