Farmhouse for sale

4 bedrooms 342 square meters

Immoweb code : 8906227

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
342 square meters livable space
2585 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
+++Kijkt U via een andere website dan via www.immofransgoffin.be ? klik dan verder zodat U de volledige advertentie met alle foto's kunt bekijken+++

Deze boerderij met een totale bruikbare vloeroppervlakte van 342 m² is gelegen langs de Groenstraat nummer 75, op een prachtig perceel van 25a 83ca. Het perceel meet een breedte aan de straatkant van 36,70 meter, en een mooie diepte van 62,30 m.

De boerderij biedt uitgebreide mogelijkheden voor bijvoorbeeld een mooie renovatie, voor liefhebbers van dieren met voldoende stallingen en aansluitend en rechtstreeks toegankelijke ruime weide, maar ook voor het uitoefenen van vrij beroep, inrichten van een praktijk, uitbating van B&B, restaurant,.. herbestemming tot meergezinswoning mits het bekomen van de gepaste omgevingsvergunningen, ...

Indeling van dit eigendom is als volgt:

Via de grote poort midden in de gevel komt men terecht op de binnenplaats, met in de linkervleugel een ruime te renoveren woning met een bruikbare oppervlakte van 185 m² en in de rechtervleugel de bijhorende stallingen met een oppervlakte van 157 m², die dienst kunnen blijven doen voor het houden van dieren, maar ook mogelijk anders kunnen worden ingevuld.
De volledig ommuurde binnenplaats met overdekt terras, met een oppervlakte van benaderend 250 m², kan mits de juiste aankleding en inrichting bestemd worden als een heerlijke binnenkoer en binnentuin, omgeven door de woonruimtes en aansluitend op de achtergelegen tuin of weide.

Get in touch