House for sale

399000€

4 bedrooms 162 square meters

Immoweb code : 9279526

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
162 square meters livable space
3300 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In de ruime woning kom je binnen via een grote hal, dewelke alle ruimtes op het gelijkvloers verbindt. Via de lichtrijke woonkamer heb je rechtstreeks contact met de keuken en eetkamer waar ook grote raampartijen voorzien zijn. Daarnaast zijn er op deze verdieping nog een badkamer, toilet, en 2 kamers.
Via een vaste trap is er toegang voorzien naar de verdieping waar 2 slaapkamers zijn en een grote middenkamer dewelke momenteel als bureau/speelkamer gebruikt worden.
Het huis beschikt over een kelder over de volledige bebouwde oppervlakte. Deze is toegankelijk met een trap vanuit de hal en via de automatische garagepoort. In de kelder zijn alle nodige technieken ondergebracht, waarnaast deze uitzonderlijk veel ruimte biedt. De tuin is zuid/zuid-west georiënteerd en beschikt over 2 terrassen. Het eerste terras is oostelijk gericht en gedeeltelijk overdekt, daarnaast is er een nieuw aangelegd terras van 60m², gericht naar het zuiden, dewelke de aansluiting met de tuin verzorgt.
De woning is gerenoveerd sinds 2016, zo is deze voorzien van dubbele beglazing en elektrische rolluiken, hogerendementsketel, vernieuwde loodgieterij en elektriciteit.

Get in touch