House for sale

4 bedrooms 201 square meters

Immoweb code : 7450930
Immoweb code : 7450930

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
201 square meters livable space
500 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Kolderstraat, op de grens tussen Houthalen en Heusden-Zolder, staat een stijlvolle, moderne woning te koop. Deze woning biedt jou vier slaapkamers, een garage en een magnifieke, rustige ligging.

Je komt binnen in een ruime inkomhal met gastentoilet. Rechts, loop je in de gezellige woonkamer. Deze staat in verbinding met de nieuwe keuken. Vanuit de keuken, tijdens het koken, kijk je uit op de gezellige tuin. De keuken is enorm stijlvol met hoogglans afwerking, gasvuur en een prachtig granieten werkblad. Elke vrouw zal het zalig vinden om hier een dinertje voor te bereiden! In de keuken heb je verder plek voor eenontbijttafel of een extra salon. In verbinding met de keuken vind je de berging met aansluitingen voor de wasmachine en de droger. De keuken heeft een buitendeur naar het overdekte terras. Een zalige plek waar je ook kan zitten als het typische Belgische weer het buitenspelen minder toelaat. Verder geniet je hier van een ruime tuin met grasveldje en een uitpandige garage. Achter jouw tuin zie je niets dan grote bomen, je geniet hier dus enorm van de rust!

Op de bovenverdieping vind je twee ruime slaapkamers en een badkamer. Alles is luxueus afgewerkt met mooie vloeren: warm parket voor de slaapkamers en een makkelijke natuursteen voor de badkamer. De masterbedroom, aan de voorkant van de woning, heeft zelfs een eigen dressing. De kin

Get in touch