House for sale

485000€

3 bedrooms 140 square meters

Immoweb code : 11094954
Immoweb code : 11094954

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
140 square meters livable space
365 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Deze volledig gerenoveerde woning is gelegen in een zeer rustige straat, aan de rand van gemeente Kontich.  Gelegen in de nabijheid van winkels, grootwarenhuizen, scholen , openbaar vervoer en E19 autosnelweg.  Op de gelijkvloerse verdieping hebben we een ruime inkomhal met een authentieke vloer waar de toegang is naar de kelder, een aparte toilet, de keuken en de leefruimte.
Via de lichte en open leefruimte bereiken we een volledig geïnstalleerde vernieuwde keuken met inox wasbak, vaatwasmachine; combi-oven, inductievuurkoelkast, diepvriezer.  Via een vaste trap bereiken we de 1e verdieping waar 2 ruime slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, ligbad, lavabo en toilet zijn.  Op de 2e verdieping is een volledig ingerichte 3e slaapkamer onder het dak met groot veluxraam. 
aansluitend aan de leefruimte en keuken heb je een groot buitenterras met bankiraj vloeren een grote tuin met tuinhuis.  Aachteraan de tuin heb je ook nog een afzonderlijke toegang naar achterliggende straat  zodat je perfect met de fiets via deze weg weg kan rijden.
Deze woning heeft volledig vernieuwde electriciteit, hoog rendement condensatieketel, nieuwe witte PVC ramen en alle schuine daklen zijn geïsoleerd.  De platte daken zijn nieuw.   Aan de ramen zijn electrische rolluiken voorzien.

een afspraak voor bezoek is mogelijk via [email protected] of 0475/627543 (Dirk Peeters BIV 500779) 

Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

Get in touch