House for sale

388000€

4 bedrooms 190 square meters

Immoweb code : 8942101

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
190 square meters livable space
922 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
OPTIE - Ruime, op te frissen woning met veel potentieel. De goede zichtligging, goede bereikbaarheid, voldoende parkeergelegenheid naast de woning en aangename tuin zijn slechts enkele troeven. De woning leent zich tot het inrichten van een praktijk. Ruimte om parking voor de woning aan te leggen, mits goedkeuring stedenbouw.

Indeling: Inkomhal met apart toilet, een ruime bureau of slaapkamer (15 m²), traphal met toegang tot de keuken, de kelder en de leefruimte. Gezellige eethoek en zithoek met veel lichtinval. Deels geïnstalleerde keuken met zicht op de grote tuin met terras.
Op de eerste verdieping vind je 3 ruime slaapkamers (14 m², 13 m² en 10 m²) met bergruimte, een apart toilet en een te moderniseren badkamer met ligbad en lavabo De dakverdieping bestaat uit een 4de slaapkamer en 4 bergruimtes onder het dak.
De woning is volledig onderkelderd bestaande uit een chauffagekelder met recente (2014) gascondensatieketel (merk ATAG) en thermostaat, een grote garage voor 1 auto en een wasruimte.
Naast de woning is er een oprit met toegang tot de garage en tuinhuis met serre.

Winkels, scholen, bussen en het station van Huizingen bevinden zich op wandelafstand. Het domein van Huizingen en het Hallerbos bevinden zich binnen een straal van 5 km. Oprit naar autosnelweg E19 bevindt zich op 1,5 km. Centrum Brussel op 17 km.

NIET GELEGEN IN EEN RISICOZONE VOOR OVERSTROMINGEN

Contacteer Yana op 0486/56.42.32

Aankoop- en verkoopbegeleiding: www.BuyerforBuyers.com

Get in touch