House for sale

245000€

4 bedrooms

Immoweb code : 9058305
Immoweb code : 9058305

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
123 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In de mooie Westhoekstreek starten wij binnenkort met de bouw van deze gesloten nieuwbouwwoning, gelegen op een boogscheut van het historische centrum van Ieper.

Bij het ontwerp van de woning werd in het bijzonder rekening gehouden met een praktische en optimale benutting van de beschikbare ruimte.

Op de benedenverdieping wordt de woning maar liefst 11 meter doorgetrokken. Zowel aan voorzijde als aan de achterzijde van de woning worden grote glaspartijen voorzien die het licht overvloedig naar binnen laten stromen.

De benedenruimte wordt ingedeeld met een fietsenberging, een inkomhal, een vestiaire, een gastentoilet, een grote berging die dienst kan doen als wasplaats EN een slaapkamer.

Het eerste verdiep wordt ingedeeld met e traphal, een ruime eet- en leefruimte, een geïntegreerde keuken en berging. Via het schuifraam van de eetruimte komt men terecht op een ruim terras waar men tot rust kan komen. Het eerste verdiep wordt bovendien opgetrokken met volwaardig rechte muren waardoor de volledige beschikbare ruimte kan benut worden.

Via de traphal van het eerste verdiep is ook het tweede verdiep bereikbaar die op haar beurt nog eens plaats biedt aan drie ruime slaapkamers en een badkamer met toilet.

Aan plaats is er in deze woning absoluut geen gebrek!

De afwerking gebeurt volgens ons standaard lastenboek. De snelle beslisser heeft nog ruime inspraakmogelijkheden in de afwerking van de woning. Laat u overtuigen door onze kwalitatieve afwerk

Get in touch