House for sale

365000€

3 bedrooms 173 square meters

Immoweb code : 9173043

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
173 square meters livable space
183 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Achter een discrete gevel in hartje Ieper, vinden we deze instapklare, praktische gezinswoning.
De volledige woning werd ingericht door de interieurontwerper & decorateur Simon De Backere uit Ieper. Hij maakte er een eclectische mix van, waarbij charme, warme materialen en verwijzingen naar een romantisch verleden centraal stonden.

De lange uitnodigende inkomhal met apart toilet maakt een speelse indruk. Centraal in de woning is er een volledig uitgeruste keuken in landelijke stijl te vinden, waar het fornuis een heuse 'eyecatcher' vormt. Deze lichtrijke leefkeuken sluit naadloos aan met de gezellige zithoek en groene stadstuin met schuurtje.
Een formele eetkamer met parket en authentieke deuren en een apart thuisbureel aan de straatzijde zijn ook present.

De eerste verdieping is opgevat als een heuse mastersuite met slaapkamer, ingerichte dressing en een badkamer met hotel allures.
Op de tweede verdieping vinden we twee slaapkamers en een ensuite douchekamer.
Ook de praktische kant werd niet uit het oog verloren. Zo is er niet alleen de praktische tuinberging maar ook een aparte wasruimte en een frisse kelder aanwezig!

Ondanks het nostalgisch aandoend kader is de woning technisch volledig bij de tijd. Cv op gas van het condenserende type, volledig geïsoleerd, elektriciteit conform, degelijk schrijnwerk met hoogrendementbeglazing... Dit alles resulteert in een gunstige EPC-score.

Get in touch