House for sale

3 bedrooms 142 square meters

Immoweb code : 9289967
Immoweb code : 9289967

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
142 square meters livable space
275 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ruime en moderne nieuwbouwwoning in een kindvriendelijke verkaveling te Izegem.

De woning heeft een praktische indeling met op het gelijkvloers inkomhal met gastentoilet, lichtrijke woonkamer met open keuken (naar keuze – verschillende opstellingen mogelijk - budget 9.075€ inbegrepen in de verkoopprijs) en wasberging.

Ook op de verdieping vindt u alle comfort dat u nodig heeft : 3 ruime slaapkamers, afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad, inloopdouche en badkamermeubel met dubbele lavabo. De zolder is toegankelijk via een zolderluik.

De woning is instapklaar en volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen. De afwerkingsmaterialen kunnen nog vrij gekozen worden volgens de vooruitgang van de werkzaamheden. De woning werd voorzien van een regenwaterpomp, hoogrendementscondensatieketel, ventilatiesysteem C+ 3.0. en zonnepanelen dewelke de woning uiterst energievriendelijk maken. De woning beschikt tevens over een gezellige omheinde tuin.

De woning bevindt zich centraal in deze rustige verkaveling, vlak aan de groenzone met speelplein en extra parkeergelegenheid. Ondanks de rustige omgeving heeft de woning toch een heel goede bereikbaarheid via de N36 en op slechts 5 minuten van de E403. Scholen, centrum en station bevinden zich op fietsafstand.

This property is part of a project

Get in touch