House for sale

437000€

3 bedrooms 157 square meters

Immoweb code : 9378397
Immoweb code : 9378397

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
157 square meters livable space
285 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Immo3000 heeft een charmante drie-gevel woning te koop in Kessel-Lo. Gelegen op een boogscheut van het station van Leuven en het Provinciaal Domein in een uiterst residentiële buurt.

De statige woning staat op een perceel van 2a85ca, beschikt vooraan over 2 private autostaanplaatsen (+ inpandige garage) en achteraan over een aangename tuin.

Op het gelijkvloers komen we binnen in de inkomhal met gastentoilet en trap naar het 1e VD. De leefruimte strekt zich van aan de voorkant helemaal tot achteraan de leefveranda. De gesloten keuken oogt klassiek maar is volledig instapklaar. Aan de zijkant van het gelijkvloers bevindt zich, met een valse muur gescheiden van de living, de bijkeuken met aansluitend garage.

Op het 1e verdiep beschikt de woning over 2 ruime slaapkamers, een kinderkamer/bureau en een nette badkamer met douche en 2e toilet.
Vanuit de ruime trappenhal heb je eventueel de mogelijkheid om een vaste trap door te trekken naar de zolder om daar nog 2 bijkomende ruimtes te voorzien.

Deze woning is zeer geschikt voor kandidaat-kopers die op zoek zijn naar een comfortabel renovatieproject zonder al te veel structurele werken.
De structuur van het pand is zeer solide, CV op gas (nieuwe meter), ramen alu dubbel glas, digitale meter elektriciteit, elektrisch netwerk deels vernieuwd, etc

Benieuwd? Bel 016/603000 voor uw afsrpaak

Get in touch