House for sale

199000€

4 bedrooms

Immoweb code : 9148400

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
1062 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze gezinswoning is gelegen op een landelijk, riant perceel van 10a62ca in een rustige groene omgeving! De woning beschikt over maar liefst 4 slaapkamers !

Indeling:
De inkomhal leidt meteen naar de gelijkvloerse slaapkamer/bureelruimte. Deze kamer van 14 vierkante meter is voorzien van een vinylvloer, en kan doordat deze rechtstreeks vanuit de inkomhal te bereiken is ook perfect dienst doen als bureelruimte voor een zelfstandige activiteit!
Vanuit de inkomhal is er ook rechtstreekse toegang tot de ruime living. De living van maar liefst 37m² is voorzien van grote raampartijen waardoor er veel natuurlijke lichtinval is! Via de living komt men in de keuken en is er ook een extra slaapkamer/berging van 14 vierkante meter te bereiken. De eiken houten keuken is uitgerust met een elektrisch fornuis, een afzuigkap, een combi-oven, een spoelbak en een koelkast! Tenslotte is er een wasplaats, een toilet en te renoveren badkamer voorzien van een ligbad en een wastafel!

Via een houten trap in de inkomhal komt men op de nachthal. Deze nachthal leidt naar de 2 slaapkamers van 14m²! tenslotte is er een functionele opbergzolder!

Tuin:
De woning is gelegen midden op een fraai perceel. Zowel via de zijstraat (Lange Hoevenweg) als via de voorkant (Schoolstraat) heeft men ruimte om op het perceel te geraken. Ook is er een gemetselde veranda, dewelke een direct tuincontact voorziet!

Details:
Ruime voorraadkelder aanwezig!
PVC ramen, dubbele beglazing
B

Get in touch