House for sale

175000€ Old Price €189,000

3 bedrooms

Immoweb code : 9299069
Immoweb code : 9299069

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
520 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze te renoveren halfopen gezinswoning is gelegen op een perceel van 5a20ca met prachtig uitzicht op achterliggende weilanden. De woning is gelegen op een rustige locatie nabij het centrum van Ophoven, een deelgemeente van Kinrooi. Ook de Nederlandse grensovergang en Maaseik zijn vlot bereikbaar!

Indeling:
Via de inkomhal, voorzien van tegelvloer, komt men in de ruime keuken van 16 vierkante meter. De keuken is uitgerust met een fornuis, een afzuigkap, een koelkast en een spoelbak. Via de keuken komt men in de woonkamer van 30 vierkante meter. Het is mogelijk om ook via de woonkamer de inkomhal terug te bereiken, echter is deze deur op dit moment dichtgemaakt. De woonkamer is voorzien van vast tapijt, er is een rookkanaal in een sierschouw. Verder is er op het gelijkvloers een volledig betegelde, gerenoveerde badkamer voorzien van een douche en een wastafel en een functionele berging voorzien van een toilet en aansluitingen voor wasmachine.

1ste verdieping:
Via de houten trap in de inkomhal komen we op de nachthal. Deze nachthal leidt naar de 3 slaapkamers van respectievelijk 16, 14 en 12 vierkante meter groot. De slaapkamers zijn voorzien van een vinyl vloer. Ook is er een vaste trap die leidt naar de nog af te werken zolder.

Tuin:
Mooie, diepe tuin voorzien van graspartijen. Een functioneel tuinhuis & mooi uitzicht over achterliggende weilanden!

Details:
PVC ramen, dubbele beglazing, rolluiken voorzien
Pannen dak, zinken got

Get in touch