House for sale

3 bedrooms 126 square meters

Immoweb code : 7903362
Immoweb code : 7903362

Overview

3 bedrooms
126 square meters livable space
433 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de hoek van de Bredonkstraat en de Elsenbosstraat in Koersel staat een halfopen woning te koop. Het gaat om een woning die al een tijdje leeg staat. Om die reden heeft de woonst óf een volledige make-over nodig óf kan de woning neergehaald worden om iets nieuws neer te zetten. Let op! Dit brengt verschillende voordelen met zich mee. Nieuwsgierig?

Je vindt het pand terug op een stuk grond van 4a 33ca groot. Door de huidige inplanting van de woonst kan er niet tegen het pand gebouwd worden, waardoor de halfopen woning momenteel 'vrijstaand’ staat. Het kopen van deze woonst heeft enkele voordelen. Ten eerste geldt hier een vermindering aan registratierechten. Voor bescheiden woningen is er namelijk een vrijstelling op de eerste 80.000 euro. Wat betekent dit concreet? Je geniet hier van een korting van 5.600 euro. Je kan hier bovendien renoveren aan 6% in plaats van aan 7% registratierechten.

De woning zelf beschikt momenteel over een bewoonbare oppervlakte van 126 m2. De tuin geniet van een zuidwestelijke oriëntatie. Het pand heeft nood aan handige Harry’s, maar de grond en de bouw bieden zeker potentieel. Kijk even naar de downloads die je onderaan rechts terugvindt op onze website. Je vindt daar onder andere de grondplannen, elektrische keuring, energieprestatiecertificaat, kadastrale legger en vastgoedinlichtingen.

Het pand ligt vlakbij het centrum van Koersel. Hier vind je alles terug wat je zoal nodig

Get in touch