House for sale

3 bedrooms 192 square meters

Immoweb code : 9409308
Immoweb code : 9409308

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
192 square meters livable space
922 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Zeer energiezuinige, moderne halfopen nieuwbouwwoning in Waanrode nabij Kortenaken op een perceel van 9are 22ca. Deze nieuwbouwwoning zal instapklaar afgeleverd worden! 

Deze moderne woning heeft een ruime bewoonbare oppervlakte van 192m² en is als volgt ingedeeld:  
Kelder:  volledige kruipkelder, extra bergruimte voorzien. 
Gelijkvloers:  inkomhal, apart toilet met handenwasser, bureauruimte of extra slaapkamer, een open keuken met aansluitend de eet - en woonkamer. Via het schuifraam in de woonkamer kom je bij het terras en de tuin. Vervolgens is er ruime berging. 
1ste verdieping:  nachthal, aparte toilet, badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo. Verder is er via de nachthal toegang tot 3 ruime slaapkamers, waarvan één voorzien is van een dressing. 

De woning is afgewerkt met kwalitatieve materialen in een moderne en hedendaagse architectuur. De voor - en achtertuin kan volledig naar eigen smaak ingericht worden. 

Verkeerstechnisch is dit een zeer goede ligging. Op een kwartiertje ben je in Tienen en Bekkevoort. Maar ook via de E314 en N2 kent men een vlotte verbinding naar Leuven en Hasselt. Verder is het er rustig vertoeven en zijn er verschillende wandelroutes, scholen, winkels,...in de buurt. 

Get in touch