Villa for sale

750000€

3 bedrooms 341 square meters

Immoweb code : 9133838
Immoweb code : 9133838

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
341 square meters livable space
6065 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In het landelijke Kortessem vinden we deze karakteristieke villa op een perceel van 60are65ca . Deze verrassend ruime woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 341m² en is als volgt ingedeeld:

Gelijkvloers : woonkamer bestaande uit een zithoek en eetkamer met zicht op de tuinen, keuken met alle comfort, gastentoilet, berging/technische ruimte, vestiaire, bibliotheek/zithoek, badkamer met ligbad, slaapkamer, polyvalente ruimte (hobbykamer/slaapkamer...), bureel. Verschillende pelletkachels dragen bij tot de gezellige sfeer van dit eigendom.
Eerste verdieping : nachthal met toegang tot 2 slaapkamers. Achter de 2de slaapkamer is een zeer grote zolderruimte die eveneens omgevormd kan worden tot slaapkamer en bereikbaar is via een tra p aan de andere zijde. 

Rondom de woning vinden we een prachtig aangelegde tuin met verlichting op afstandsbediening en vijver en eindeloos zicht op het omliggende heuvellandschap. Het achterste gedeelte van het perceel is weiland. Hier is nog een mogelijkheid tot aankoop of huur van een bijkomend stuk van 38 are. De buitenberging met stallingen maakt dit ideaal om eventueel paarden te vestigen. Het domein wordt omringd door natuurgebied afgesloten met twee automatische poorten.

Naast de stallingen is er nog een buitenkantoor alsook een dubbele carport.

We bevinden ons temidden van het groen en toch op een boogscheut van verschillende invalswegen, winkels, scholen, openbaar vervoer, sport -en ontspanning en de E313. 

Get in touch