House for sale

379500€

4 bedrooms 175 square meters

Immoweb code : 7752484

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
175 square meters livable space
334 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
WORDT DIT UW THUIS IN GROEN KORTRIJK? Uw slimme vastgoedinvestering?
Langwater in Kortrijk is een unieke woonomgeving op een toplocatie, waar u kunt "Stedelijk Leven in het Groen". De ruime halfopen woning (LOT 51) is een aanrader met 4 slaapkamers, mooie leefruimtes, bruikbare zolder, garage en privétuin. In Langwater vindt u ook een park met vijver, waar het heerlijk ontspannen is. En toch zijn de stad Kortrijk, Zwevegem en de oprit vlakbij gelegen, alle nuttige voorzieningen liggen om de hoek. De doordachte architectuur en hoogwaardige afwerking van de woning met kwaliteitsmaterialen maken het verschil.
WELKOM in Langwater, waar stad en natuur harmonieus samenvloeien! Wij kijken er naar uit om uw woondroom waar te maken, bel ons. LOT In Langwater zijn er zowel halfopen, gesloten als koppelwoningen, net als villa’s. Allen karaktervol en met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Uw droomwoning bouwen wij op maat. U kiest natuurlijk steeds zelf uw perfecte keuken, ideale badkamer en tegels.
Uw nieuwe woning biedt een zee van ruimte en comfort, is rustig gelegen en toch vlot bereikbaar. Werkgelegenheid in de buurt (Evolis, Kennedypark, AZ Groeninge,...). Dankzij het oprittencomplex Kortrijk-Oost bent u zo op de E17 en N8. Kinderopvang, school en sportcomplex bevinden zich op wandelafstand, net als dokterspraktijk, apotheek, pizzeria en bakkerij. Handig!
Wij begeleiden u graag persoonlijk bij het realiseren van uw woon-of investeringsdroom. Bel ons. WWW.LANGWATER.BE

This property is part of the project Wonen in LANGWATER

Get in touch