House for sale

145000€

3 bedrooms 130 square meters

Immoweb code : 10477746
Immoweb code : 10477746

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
130 square meters livable space
257 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning in Kuurne biedt veel potentieel voor wie op zoek is naar een renovatieproject op een centrale locatie. Met een oppervlakte van 257m2 en drie slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor een gezin. Bovendien beschikt de woning over een garage en een tuin, wat een enorme meerwaarde is voor wie centraal wil wonen met toch wat buitenruimte.

Hoewel de woning te renoveren is, biedt ze een uitstekende kans om een huis volledig naar eigen smaak en stijl in te richten. Eenmaal gerenoveerd kan deze woning een prachtige thuis zijn voor wie op zoek is naar rust en comfort of als investering.

De ligging van de woning is een bijkomend pluspunt. Het centrum van Kuurne is slechts op een steenworp afstand, met alle nodige voorzieningenzoals winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik. Bovendien is het slechts een korte rit naar andere steden zoals Kortrijk en Roeselare.

De vraagprijs voor deze woning bedraagt €145.000, wat een zeer aantrekkelijke prijs is voor een woning met deze eigenschappen en op deze locatie. Voor meer informatie over deze woning of om een bezoek te plannen, kunt u contact opnemen met Kevin via 0472 07 21 75. Hij staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de beste beslissing.

Get in touch