House for sale

259000€ Old Price €289,000

3 bedrooms

Immoweb code : 9353031
Immoweb code : 9353031

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
420 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Met deze tekoopstelling gaan we op zoek naar wie graag in de Ezelsgemeente zijn intrek zou nemen. De woning werd nog tot half mei bewoond door de verkoper die omwille van leeftijd is verhuisd. Degelijke eigendom voor een leuk gezin of voor allen die nog aan gezinsuitbreiding denken. Alle troeven om er uw eigen nestje van te maken zijn er aanwezig. In no time maakt u hier vast een waardige gemoderniseerde woonst van. Nodig ons zeker nog eens uit als u klaar bent met de aanpassingswerken, we komen graag het resultaat eens bekijken!

Indeling:
Glkvl: inkom met trapzaal en apart toilet, grote lichtrijke leefruimte, kleinere keuken maar die zeker geïntegreerd kan worden in het geheel, droge kelder, terras met kleine berging, apart achtergelegen garagegebouw, tuin en oprit.

1eV: 3 slaapkamers waarvan 2 zeer ruime en een kleinere slaapkamer en een badkamer met ligbad.

Zolderverdieping toegankelijk via spooktrap: zeer ruime zoldering die het mogelijk maakt om er nog 3 kamers in onder te brengen indien u de toegang naar de zolder wijzigt zo deze in de toekomst vanuit de kleinste kamer op het eerste verdiep toegankelijk wordt met vaste trap.

EPC in aanvraag.

Interesse?
Bel ons! 056/440442
Mail ons! [email protected]

Get in touch