House for sale

189000€

4 bedrooms

Immoweb code : 9238497

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
87 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Alle informatie op: www.menenstraat7.be

In 2020 onderging Menenstraat 7 een totale metamorfose. De woning werd volledig onder handen genomen waarbij we kunnen spreken over een totaalrenovatie. Nieuwe keuken, badkamer, elektriciteit, verwarming, leidingen,... noem maar op.

Bij de afwerking werd gekozen voor een neutrale stijl, waarbij toch de rustieke elementen van de De woning bewaard bleven. Zo is er gekozen om de voorgevel te in het wit te kaleien.
De woning is gelegen in hartje Ledegem, heel strategisch in de driehoek tussen Kortrijk, Roeselare en Menen. Bij het binnenkomen ontdekken we eerst een ruime gang met uitweg op de koer. Ook valt meteen de magnifieke witte trap op die ons begeleidt naar het eerste verdiep. Verder vinden we op het gelijkvloers een ruime leefruimte met aanpalend een eethoek.

Een KVIK-keuken zorgt ervoor dat elke hobbykok zijn draai vindt in de woning. De badkamer is afgewerkt met een dubbele wastafel en een moderne inloopdouche.

Op het eerste en tweede verdiep zijn er maar liefst 4 verassend grote slaapkamers. De woning beschikt ook over een gezellige koer.

EPC van 186 KWH/(m2jaar)

Meer info? www.menenstraat7.be

Get in touch