Villa for sale

995000€

4 bedrooms 382 square meters

Immoweb code : 8796980

Overview

4 bedrooms
3 bathrooms
382 square meters livable space
660 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze perfect onderhouden villa geniet van een absoluut residentiële toplocatie, gelegen in een exclusieve en rustige woonbuurt en op wandelafstand van Heverlee Bos waar je in alle rust kan genieten van de natuur. De onmiddellijke nabijheid van oprit autostrades, Heverlee en Leuven centrum, alsook verschillende ontspanningsmogelijkheden, maakt dat het hier heerlijk vertoeven is.

De villa is omgeven door een zeer keurig aangelegde tuin met mooie vijver. Zodra men de woning betreedt, geniet men dadelijk van de nodige sereniteit en de prachtige lichtinval door de vele raampartijen.

Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich een bureauruimte waar u privé en in een aangename sfeer mensen kunt ontvangen. De open leefruimte met directe toegang tot de mooie keuken biedt u de nodige privacy met zicht op de knap aangelegde tuin.

Aan de achterzijde is er nog een prachtige kamer die u tal van mogelijkheden biedt. Doordat deze kamer achterliggend is en net naast een grote bergruimte met aparte zijingang (kan bijvoorbeeld dienst doen als wachtkamer) en apart toilet ligt, leent deze zich perfect tot de uitoefening van een vrij beroep. Deze kamer biedt bovendien een prachtig zicht op de zwemvijver.

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en 3 badkamers, waaronder de master bedroom met directe toegang tot de privé badkamer en tweede bureauruimte. De mogelijkheid doet zich voor om deze bureauruimte om te vormen tot een 5de slaapkamer. De zolderverdieping

Get in touch