House for sale

489000€

3 bedrooms 156 square meters

Immoweb code : 11154643
Immoweb code : 11154643

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
156 square meters livable space
300 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Ontdek deze prachtige vernieuwbouw duplex die een subliem loftgevoel omarmt, gekenmerkt door adembenemend hoge plafonds tot wel 4 meter hoog. Een grondige transformatie heeft deze woning naar de hoogste hedendaagse standaarden gebracht, waarbij elk detail is doordrenkt van verfijning en kwaliteit, waardoor een harmonieuze look and feel doorheen de hele ruimte ontstaat.

Deze woning verwelkomt u met een ruime inkomhal en traphal, compleet met een apart toilet voor extra comfort. De open keuken vloeit elegant over in de leefruimte, waar de indrukwekkende plafondhoogte van 4 meter een gevoel van luxe en ruimtelijkheid creëert, terwijl u uitkijkt op een weelderige tuin, een oase van rust in het hart van de bruisende stadskern van Lier. Op de gelijkvloers is er de mogelijkheid voor een extra slaapkamer.

Op de eerste verdieping vindt u twee slaapkamers doordrenkt van serene rust en een badkamer van onberispelijke kwaliteit, waar u kunt genieten van ontspannende momenten na een lange dag.

De strategische ligging nabij invalswegen garandeert een vlotte bereikbaarheid, terwijl de beschikbare parkeergelegenheid uw comfort en gemak verzekert. U kan zowel in de straat als op de openbare parking Zaat gemakkelijk parkeren.
De woning bevindt zicht op een boogscheut van de Nete, waar u prachtige wandelingen langs het water en de stadsvesten van Lier kan maken.

Ervaar het perfecte samenspel van modern comfort en tijdloze e

Get in touch