House for sale

225000€

3 bedrooms 116 square meters

Immoweb code : 11160247
Immoweb code : 11160247

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
116 square meters livable space
114 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Deze woning is gelegen in de Sint-annastraat te Lier. Dankzij de centrale ligging zijn winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand bereikbaar.
De woning situeert zich vlak bij de vest van Lier waar men gezellig kan gaan wandelen.

Indeling: Gelijkvloers: inkomhal, leefruimte met open keuken, badkamer, wasplaats; Verdieping: 2 slaapkamers; Zolderverdieping.

Langs de voorzijde van de woning komen we in de inkomhal die uitgeeft in de leefruimte met open keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd en beschikt over de nodige toestellen.
Vervolgens komen we in de badkamer die voorzien is van douche, lavabo en toilet. De badkamer is in 2020 volledig gerenoveerd geweest. Voorts komen we in de wasplaats met aansluitend de veranda.

Op de eerste verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers terug die dankzij de hoge raampartijen genieten van veel natuurlijk lichtinval. Alle ramen beschikken bovendien over rolluiken.

Via de vaste trap komen we op de bovenste verdieping waar men de zolder / eventuele derde slaapkamer kan terugvinden.

Tot slot beschikt de woning over een stadskoer

Kortom, een gezellig woning in een rustige buurt te Lier. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch