Villa for sale

549000€

4 bedrooms 245 square meters

Immoweb code : 8864222

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
245 square meters livable space
835 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
VERKOCHT Deze zeer goed onderhouden en volledig gerenoveerde villa is gelegen in een residentiële wijk te Lochristi.
Via de ruime inkomhal komt u aan de rechterzijde aan de zeer strakke L-vormige woonkamer met mooie nieuwe open keuken. Hier kan u alle nodige toestellen terugvinden incl een aparte kraan met kokend water wat heel handig is.
Vanuit de keuken komt u in de wasplaats waar ook een douche Is voorzien. Aansluitend is er een grote open dressingroom met een doorgang terug naar de inkomhal. Hier tegenover kan u de volledig nieuwe badkamer vinden met ligbad en dubbel lavabo-meubel. Ook aanpalend nog een slaapkamer die nu dienst doet als bureauruimte (16m2) en een gastentoilet.
Op de eerste verdieping bevinden zich nog 3 zeer ruime slaapkamers (25-20-14 m2) met extra opbergkasten.
Een tweede toilet is aanwezig in de brede nachthal.
Ook de tuin is een pareltje vol bloemenpracht en zeer goed onderhouden. De voortuin biedt u toegang tot de inkom, de oprit brengt u tot aan de ruime garage met technische ruimte. De zijtuin is een volledig afgesloten grasperk die u tot aan het prachtige aangelegd terras brengt. Via de keuken kan je weer naar binnen.
Alu-dubbel glas, CV-ketel/aardgas, nieuwe elektriciteitskast.
Bezoekdag woe 12/8, enkel op afspraak via [email protected] met vermelding van naam en telnr. Volg ons op FB en Instagram. Meer info: www.immo-home.be


Get in touch