House for sale

259000€

4 bedrooms 195 square meters

Immoweb code : 10228929
Immoweb code : 10228929

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
195 square meters livable space
157 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een centraal gelegen woning met 4 slpks, maar toch met een vlotte verbinding naar het centrum van Lokeren? Dan is deze woning zeker een bezoek waard.

De 4 slaapkamers, de 2 badkamers, de conforme elektriciteit en de wandelafstand tot centrum/winkels/scholen en openbaar vervoer zijn enkele van de sterke punten.

Indeling:
GLV: Inkomhal met aan linkerzijde een ingerichte voorkamer, vervolgens komen we terecht in de leefruimte bestaande uit een eet- en zithoek. Verderop is er een ingerichte keuken met een ontbijthoek. Vanuit de keuken is er toegang tot de binnenkoer. Op het gelijkvloers is er ook nog een badkamer die voorzien is van een inloopdouche, een wastafel in meubel, toilet en een bergruimte. De woning heeft ooknog een slaapkamer en een ingerichte achterplaats. Hier is het gezellig vertoeven! Van hieruit is toegang tot de koer/tuin met tuinhuis.

1steV: De bovenverdieping telt een nachthal met een masterbedroom en een aparte dressing, een 2de betegelde badkamer met ligbad, lavabo en toilet.
2deV: Vaste trap naar nachthal. Hier zijn ook 2 ingerichte slaapkamers.

Wens je een afspraak voor bezoek? Bel dan snel naar 09 310 77 07 of mail naar [email protected]

Get in touch