Villa for sale

5 bedrooms 313 square meters

Immoweb code : 8830950
Immoweb code : 8830950

Overview

5 bedrooms
3 bathrooms
313 square meters livable space
1827 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze villa is gebouwd in 2004 met gebruik van de meest hoogwaardige materialen en is tevens ontworpen en gebouwd met het oog op de verzorging van een zorgbehoevend persoon. Op het gelijkvloers ruime L-vormige leefruimte, luxe keuken en slaapkamer met ensuite badkamer. Op de verdieping 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers en wasplaats. Kelder, zolder en carport.

Gelijkvloers
Deze luxueuze villa biedt u een zee van ruimte en beschikt, alleen al op het gelijkvloers, over een bewoonbare oppervlakte van 128m².
Via de ruime inkomhal met gastentoilet komt u in de riante woonkamer van waaruit u via de grote raampartijen een prachtig zicht heeft op de met zorg aangelegde (diepe) tuin. De woonkamer is opgedeeld in een eetkamer, gezellige zitruimte met openhaard en een aparte TV-hoek. Aansluitend treft u de luxueuze leefkeuken dewelke ingericht is met toestellen van de beste kwaliteit en afgewerkt is met kersenhouten kasten en een granieten werkblad.
Vanuit de leefruimte heeft u via grote schuiframen toegang tot het prachtige zonneterras met aansluitend de idyllische siervijver.
Verder bevindt zich op het gelijkvloers de masterbedroom met aansluitend ingerichte luxe-badkamer (wastafel, toilet, gespecialiseerd hoog-laag bad met whirlpool en een uiterst grote inloopdouche (135x95).
Naast de woning beschikt men nog over een carport en een royale oprijlaan die plaats kan bieden aan minimaal 4 extra personenwagens.

Verdieping
Via de stijlvolle traphal bereiken we de ruime bo

Get in touch