House for sale

349000€

4 bedrooms

Immoweb code : 9022773

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
403 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze stijlvolle woning is gelegen op een perceel van 4a3ca langs de doorgangsweg Maaseik-Ophoven op de grens van het pittoreske Aldeneik! De gelijkvloerse verdieping van deze woning doet op dit moment dienst als kantoorgedeelte, boven is er het woongedeelte!
Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is 1930, hetgeen het authentieke karakter van de woning verklaart.

Indeling:
Op de gelijkvloerse verdieping is er een stijlvolle inkomhal, hier ligt een tegelvloer en is er een houten trap naar de 1ste verdieping. Op deze gelijkvloerse verdieping zijn er 2 kantoorruimtes. De bureelruimte aan de linkerkant is 12 vierkante meter groot, dezelfde tegelvloer werd doorgetrokken. In de oorspronkelijke woonkamer, rechts van de inkomhal, is een twee bureel ondergebracht. Deze bureelruimte van maar liefst 36 vierkante meter is voorzien van een fraaie houten vloer, er is een kolenkachel en er zijn inbouwkasten! Verder is er een gastentoilet met authentieke vloer en een beknopte kantoorkeuken met enkele keukenkastjes, een vaatwasser en een gootsteen.

1ste verdieping:
Via de houten trap in de inkomhal komt men op de prachtige nachthal op de eerste verdieping. Hier vinden we 4 ruime slaapkamers van respectievelijk 20, 16, 16 en 12 vierkante meter terug. Ook is er een fraaie badkamer waar een toilet, een douche, een wastafel in een badmeubel voorzien zijn. De badkamer is voorzien van een kurkvloer over de bestaande houten vloer.

2de verdieping:
Op de tweede verdieping i

Get in touch