Villa for sale

6 bedrooms 175 square meters

Immoweb code : 9006411
Immoweb code : 9006411

Overview

6 bedrooms
1 bathroom
175 square meters livable space
630 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
De woning is zeer centraal gelegen en bevindt zich op een boogscheut van het centrum van Maldegem.

Het grootste bewoonbare gedeelte bevind zich op het gelijkvloers maar de zolderverdieping is makkelijk bereikbaar via de vaste trap waar momenteel ook 2 slaapkamers zijn van de 6 en een zee aan bergruimte.

De indeling van de woning is als volgt: Ruime, inkomhal die u via de dubbele imposante deur leidt naar de ruime leefruimte en eetplaats die zeer aangenaam vertoeven zijn door de vele raampartijen en grote ruimtes, vanuit de leefruimte komt u in de keuken aanpalend aan de tuin en zijn aanpalende berging met alsook toegang naar de kelderruimte. Verder zijn er op de gelijkvloerse verdieping 4 ruime slaapkamers, bergruimte, badkamer en afzonderlijk toilet.
Via de vaste trap aan de keuken heeft u toegang tot de bovenverdieping waar momenteel nog 2 slaapkamers zijn en een zee van bergruimte.
Vanuit de keuken heeft u ook toegang tot de ruime droge kelderberging waar momenteel de installatie van de verwarming staat en die zeker kan gebruikt worden als koele berging.

De woning is rondom omgeven door de tuin en links van het perceel de oprit die doorloopt naar de achterliggende dubbele garage.

Aarzel zeker niet ons te contacteren voor het maken van een vrijblijvende afspraak: 0496/44.40.20 of mail naar [email protected]

Get in touch