House for sale

545000€

3 bedrooms 145 square meters

Immoweb code : 10590547
Immoweb code : 10590547

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
145 square meters livable space
124 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze recent gebouwde woning is gelegen in woonproject het Clarenhof in het hartje van Mechelen. Dit project is gerealiseerd in 2013 en beschikt zowel over appartementen als stadswoningen. Deze woning treffen we in de Huidevettersstraat en kan mee genieten van de gemeenschappelijke binnentuin en beschikt eveneens over een eigen zonovergoten tuin.

U kan een bezoek aan dit eigendom online inplannen via de digitale agenda op www.copandi.be. Indien deze momenten u niet uitkomen kan u steeds Seppe contacteren via [email protected] of op +32 466 90 42 24.

Deze recent gebouwde woningis gelegen in woonproject het Clarenhof in het hartje van Mechelen. Dit project is gerealiseerd in 2013 en beschikt zowel over appartementen als stadswoningen. Deze woning treffen we in de Huidevettersstraat en kan mee genieten van de gemeenschappelijke binnentuin en beschikt eveneens over een eigen zonovergoten tuin. De woning beschikt over een open indeling met grote raampartijen die voor veel natuurlijke lichtinval zorgen. Ze is ideaal gelegen met in de nabijheid supermarkten, winkels, scholen, apotheek en horeca die allen op wandelafstand zijn.

BIJZONDERHEDEN:
- recente woning
- E-peil E69
- Elektriciteit is conform
- Bijhorende garagebox
- Airco

Get in touch