House for sale

295000€

3 bedrooms 95 square meters

Immoweb code : 9356187
Immoweb code : 9356187

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
95 square meters livable space
42 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Een moderne rijwoning met 2 à 3 slaapkamers (polyvalente ruimte/kantoor...) in een zeer aantrekkelijke omgeving (Mechelen Nieuw Stationsproject).

Mobiscore 9.7/10 De woning bevindt zich op slechts een wandelafstand van het station, scholen, winkels, coloma vaart, jachthaven, sport en recreatie, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen.

Recent gerenoveerd met een zeer goede EPC waarde (dubbel glas, buitenschrijnwerk superisolerend, dak en gevels geïsoleerd)

Exterieur werd afgewerkt met lichtgrijze sierpleister, met antraciet schrijnwerk en dakpannen, met Belgische blauwe steen plinten en dorpels. Deze combinatie zorgt voor een mooi eigentijds contrast.

Een strak ontwerp met veel lichtinval en verfijnde afwerking (Zie foto's)

Indel ing:
-Gelijkvloers: Leefruimte met sfeerverlichting. De keuken staat op een subtiele manier in verbinding met de salon ruimte. De keuken werd afgewerkt met hoogwaardige materialen.
In de keuken heb je een schuifraam die toegang biedt tot het terras en opberg kot.
-Op de eerste verdieping vindt u de eerste slaapkamer, een apart toilet met lavabo en een moderne badkamer die uitgerust is met inloopdouche, dubbele lavabo, anti condens spiegel met led verlichting en waar u een wasmachine en een droger kan aansluiten.
-Op de tweede verdieping bevinden zich 2 kamers die voorzien zijn van internet -en tv aansluiting.

Elektrische keuring = conform!
Waterkeuring = conform!

Wilt u meer weten? Contacteer mij gerust.

Get in touch