House for sale

310000€

2 bedrooms 120 square meters

Immoweb code : 9356299
Immoweb code : 9356299

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
120 square meters livable space
105 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
KIJKDAGEN ZIJN VOLZET. Deze gezellige instapklare woning heeft een zeer gunstige ligging in Mechelen-Zuid. De woning met mobiscore 9.8 ligt in de nabijheid van scholen en winkels, op 1 km van het centraal station en vlakbij de afrit van de E19. In 2011 werd deze volledig gerenoveerd.
De woning komt men binnen via de inkomhal. Op de linkerkant is er een voorkamer waar fietsen en wasmachine/droogkast kunnen geplaatst worden. Verder vind je er een toilet en een comfortabele trap. De rest van het gelijkvloers is de woonkamer met een volledig uitgeruste open keuken, een eetplaats en salon. De woonkamer geeft via een groot raam uit op de (stads)tuin. De west-gerichte tuin heeft ook een aparte toegang via het steegje naast de woning. Er is een ruime tuinberging/atelier aanwezig.
Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime, bijna identieke slaapkamers. Op de tweede verdieping bevindt zich de badkamer met een groot bad en inloopdouche, beide in 2020 geplaatst. De zolder met mezzanine kan ingericht worden als derde slaapkamer.
De woning is volledig instapklaar. Wij houden kijkdagen op zaterdag 5 en 12 juni op afspraak. De kijkdagen zijn volzet.

Get in touch