House for sale

425000€

5 bedrooms 224 square meters

Immoweb code : 9093664

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
224 square meters livable space
856 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit in 2015 gerenoveerde woonhuis met bijhorend atelier is strategisch gelegen op de Brusselsesteenweg. Bij de verbouwingswerken werden kosten noch moeite gespaard om een prachtig geheel te bekomen. Alle belangrijke renovatiewerken werden uitgevoerd! Dit in combinatie met het atelier van 236m2 zorgt voor extra opportuniteiten. Het geheel is als volgt ingedeeld: Op het gelijkvloers treffen we een ruime inkomhal, een grote open leefruimte met bijhorende keuken en eetkamer, een bijkeuken/berging, toilet, een douchekamer en een veranda.
Op de eerste verdieping bevinden zich verder maar liefst 5 slaapkamers en een grote badkamer. Bovendien kan men via een uittrektrap naar de zolder, waar men nog heel wat stockageruimte heeft.
Achter de sectionale poort loopt de oprit door naar de 2 garages en het atelier. Deze doorgang dient tevens gevrijwaard te worden voor de buren.
Verdeeld over 2 verdiepingen omvat het 2e gebouw ongeveer 236m2 aan bruikbare vloeroppervlakte. Ideaal voor een zelfstandige activiteit, hobby's of het creëren van extra woonruimte.
Kortom, een unieke opportuniteit, op een strategische ligging, voor wie veel ruimte nodig heeft. Benieuwd naar meer? Bel 0477/65.06.15 of mail [email protected]

Get in touch