House for sale

285000€

3 bedrooms 188 square meters

Immoweb code : 9467877
Immoweb code : 9467877

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
188 square meters livable space
287 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Uiterst verzorgde eigendom vanaf €285.000 Ã.

De ruime inkomhal met vestiaire leidt ons naar de grote garage of via de trap naar de 1e verdieping. Hebben we geen zin om de trap te nemen of hebben we onze handen vol boodschappen à dan nemen we de grote lift naar de 1e of 2e verdieping.

Op de 1e verdieping komen we terug in een ruime hal met apart toilet terecht. We vinden er ook de grote leefruimte met open keuken terug. Het parket en houtcassette in de living zorgen voor een extra gezellige toets. We baden er ook in een zee aan licht. Vanop het terras aan de voorzijde kunnen we het leven langs de straatzijde gadeslaan. De ingerichte, open keuken is ruim en biedt een mooi zicht op de tuin. Ook hier is het heerlijk vertoeven op het terras. Op deze verdieping vinden we ook nog een handig buro terug.

Op de 2e verdieping zijn er 3 grote slaapkamers. De kinderkamers bevinden zich langs de achterzijde en de grote ‘master bedroom’ met terras is aan de voorzijde. Er zijn hier ook ingemaakte kasten. De badkamer is vernieuwd en beschikt over een dubbele lavabo, toilet, bad én inloopdouche. Hier is een zee aan ruimte.

De zolder is geïsoleerd en biedt veel bergruimte. We vinden er ook de machinekamer van de lift terug.

In de grote garage met sectionale poort kunnen we makkelijk 2 wagens en fietsen kwijt. Naast een koele berging is er ook plaats voor de wasmachine en droogkast.

In de tuin met tuinhuis is het zalig genieten!

Elektrische verwarmi

Get in touch