House for sale

225000€

2 bedrooms 160 square meters

Immoweb code : 10744145
Immoweb code : 10744145

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
160 square meters livable space
280 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een uitstekend, rustig gelegen halfopen bebouwing met garage & tuin in Moerbeke? Lees dan zeker even verder.

Deze halfopen bebouwing is residentieel gelegen en op korte afstand van scholen, winkels en openbaar vervoer met een vlotte verbinding naar invalswegen N70/E34 (Gent-Antwerpen).

Indeling:
GLV: De woning is voorzien van een ruime oprit en een aparte garage.
Via de authentieke voordeur komen we in de lichtrijke leefruimte, bestaande uit een eet- en zithoek en met toegang tot de kelder via een luik. De aparte halfopen keuken bevindt zich achter de leefruimte.Tevens biedt deze toegang tot de naastgelegen bergruimte & veranda.
Verder hebben we op het gelijkvloers nog een een badkamer die voorzien is van een lavabo, een toilet & een ligbad. Helemaal achteraan bevindt zich een 2de leefruimte met zicht op de tuin.

1steV: De vaste trap brengt je naar de eerste verdieping met een nachthal, apart toilet en een ruime kamer die op te delen is in 2 extra kamers. Verder is hier ook nog mooi zonnig terras aanwezig.

Troeven:
- Rustige, residentiële ligging in Moerbeke
- Oprit met ruime garage & schaarbrug (voor wagens)
- Nabijheid van invalswegen (N70, R4, E17, E34), winkels, restaurants,...
- Woning met authentieke elementen

Interesse in deze te renoveren woning, gelegen op een toplocatie te Moerbeke? Maak dan snel jouw afspraak op 09 310 77 07 of mail naar [email protected].

Get in touch