Villa for sale

1085000€

4 bedrooms

Immoweb code : 9272321
Immoweb code : 9272321

Overview

4 bedrooms
3 bathrooms
750 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Stadscentrum Moderne Villa te koop in Moraira.

Als u op zoek bent naar een sleutel klaar, moderne villa, op een steenworp afstand van het idyllische stadscentrum van Moraira, kijk dan niet verder.

De renovatie met 4 slaapkamers is in 2020 afgerond en wacht op de nieuwe eigenaren. Afgewerkt aan de hoogste normen en verdeeld over 1 niveau, zou deze eigenschap perfect zijn voor een gezin op zoek naar dicht bij de stad, als een huurinvestering of vakantiehuis.

Op straatniveau vinden we een carport en toegang tot de villa. Onderaan een paar stappen hebben wij een mooie binnenplaatsingang, en bij het ingaan van het bezit hebben wij het open plan het leven, het dineren en keuken. Via glazen schuifdeuren hebben we direct toegang tot het overdekte terras en het zwembad.

In de gang zijn er 4 tweepersoonsslaapkamers, 2 met eigen badkamers, een extra badkamer, het gastentoilet en de wasruimte. Alle slaapkamers hebben toegang tot het zwembad, hebben airconditioning units, tv-aansluitingen en volledig ingerichte kasten. Beneden is er een gebied dat kan worden gebruikt als een speelkamer, bioscoopzaal, bodega of opslag.

De eigenschap heeft veel karakter, met natuursteen kenmerken en een volwassen, kleurrijke tuin, maar het behoud van een moderne, stijlvolle uitstraling.

Extra's zijn: Santos keuken ontwerp, marmeren werkbladen / eiland, keukenapparatuur door de maakt Siemens, gas centrale verwarming met radiatoren, warme en koude airconditioning, zonnestelsel

Get in touch