Town-house for sale

345000€

3 bedrooms 120 square meters

Immoweb code : 9356036
Immoweb code : 9356036

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
120 square meters livable space
270 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze deels opgefriste bel-étage woning ligt in een rustige, doodlopende en kindvriendelijke straat nabij Mortsel-Dorp, op de grens met Hove en Boechout. De woning ligt op wandelafstand van het centrum van Mortsel en Hove, openbaar vervoer en landschapspark Frijthout. De woning werd opgefrist met behoud van authentieke elementen.

De inkomhal op het gelijkvloers geeft toegang tot de garage (met sectionaalpoort), de ruime kelder en een extra kamer/ bureel- of hobbyruimte. Naast de hobbyruimte bevinden zich een wasplaats/ berging (met nieuwe boiler van Bosch geplaatst in maart 2020) en een apart toilet. Je stapt vanuit de hobbyruimte op het zonovergoten terras met aanpalende ZW-gerichte tuin.
Op de eerste verdieping bevinden zich de ruime zon nige living met parketvloer, de ingerichte keuken met veel lichtinval en de badkamer met ligbad en toilet. De keuken geeft toegang tot een klein overdekt terras met een trap die naar de tuin leidt.
Op de tweede verdieping zijn er 3 slaapkamers. In de hal en in de slaapkamer aan de tuinkant zijn ingemaakte kasten voorzien.

De woning is beschikbaar in december 2021.

U kan inschrijven op één van de kijkdagen tijdens het weekend van 12 en 13 juni 2021. De instelprijs bedraagt 345.000 €. Indien interesse, kan u tot woensdag 16 juni 12 uur schriftelijk een bod uitbrengen onder gesloten omslag. U kan een afspraak maken voor een bezichtiging op 0476 57 34 12 of via mail naar [email protected]

Get in touch