House for sale

3 bedrooms

Immoweb code : 7007886

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
1045 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning werd in 1960 gebouwd op een ruim perceel van 10a45ca nabij het centrum van Neeroeteren, daarenboven werd deze woning gedeeltelijk gerenoveerd zodat deze woning instapklaar is!

Via de mooie inkomhal, voorzien van tegelvloer, muren in stukwerk en een fraaie sierlijst aan het plafond komen we in de gezellige zitplaats (ca. 10 m²). Deze zitplaats fungeert als de centrale plaats in de woning en leidt naar respectievelijk keuken en living. In deze hele ruimte werd gekozen voor dezelfde donkere tegelvloer.

In de keuken (ca. 15m²) zien we verzorgde keukenkastjes en het grote raam garandeert veel natuurlijk licht! Verder is de keuken uitgerust met een kookplaat + afzuigkap, een oven en een dubbele inox spoelbak en kan men van hieruit naar het overdekte terras en de grote tuin. De ruime en gezellige living (ca. 30m²) is voorzien van een rookkanaal, mooie sierbalkjes en een groot raam aan de voorkant van de woning.

In het verlengde van de keuken komen we in het later aangebouwde deel van deze woning, deze ruimte biedt plaats voor CV-lokaal, kleine berging, en een voldoende grote badkamer voorzien van ligbad, douche en wastafel.

Via de houten trap in de inkomhal komen we in de nachthal voorzien van tegelvloer op de eerste verdieping, die leidt naar de 2 slaapkamers en 1 berging dewelke ook dienst kan doen als derde slaapkamer.

Slaapkamer 1: Vinylvloer (ca. 14m²)
Slaapkamer 2: Vinylvloer (ca.16m²)
Slaapkamer 3/berging/ mogelijke douch

Get in touch