House for sale

3 bedrooms 140 square meters

Immoweb code : 7421942
Immoweb code : 7421942

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
140 square meters livable space
424 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze prachtige halfvrijstaande BEN-woning is gelegen op een perceel van 4a24ca en heeft een bewoonbare oppervlakte van ruim 140m². De woning is voorzien van duurzame, energiezuinige materialen waardoor men een E-peil van 18 zal bereiken!

Indeling:
Men komt binnen via de inkomhal, deze inkomhal leidt naar het aparte gastentoilet en naar de ruime living met open keuken (42m²). Deze gehele ruimte wordt voorzien van een keramische tegel, er is een groot schuifraam dat leidt naar het terras en er is een volledig afgewerkte keuken uitgerust met oven, micro, keramische kookplaat, afzuigkap en een koelkast. De achtergevel wordt gekenmerkt door de vele glaspartijen waardoor er zeer veel natuurlijk licht is in deze woning!
Verder is er op het gelijkvloers een functionele berging (ca. 7m²) met aansluiting voor wasmachine en handige uitgietbak. Vanuit de ruime living is er een beuken houten trap die leidt naar de nachthal op de eerste verdieping. Op deze eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers een apart toilet en een badkamer. De slaapkamers worden voorzien van laminaat en zijn respectievelijk 14,25m² , 9,60m² en 9,60m² groot. De badkamer (9,50 m²) wordt voorzien van een keramische tegel, ook zijn er wandtegels voorzien rondom de badkuip en boven de badkuip tot plafondhoogte. Bij de douche wordt eveneens tot plafondhoogte betegeld. De badkamer is uitgerust met een douche én een ligbad! De gehele woning wordt gekenmerkt door de vele glaspartijen waardoor er zeer veel natuur

Get in touch