House for sale

*

1 bedroom 102 square meters

Immoweb code : 7942753
Immoweb code : 7942753
*excluding taxes

Overview

1 bedroom
1 bathroom
102 square meters livable space

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Dit ruim 3-gevel appartement met 1 slpk en tuin baadt in het licht daar het via 3 kanten ramen heeft. Het is ook nbsp;toegankelijk voor personen met een verminderde mobiliteit alsook voor rolstoelgebruikers. De tuin is rechtstreeks bereikbaar via een poortje zodat u uw fietsen en vuilnis niet via het appartement dient buiten te brengen. U heeft tevens zicht op het groene binnengebied.nbsp;
Residentie Drieshof bestaat in totaal uitnbsp; 16 wooneenheden (zowel appartementen als woningen van 1 tem 4 slpk) en 1 commerciële ruimte gelegen rond de groene gemeenschappelijke buitenruimte met waterpartij. Alle wooneenheden beschikken over een private autostaanplaats en een gemeenschappelijke fietsenstalling.
Dit project is het resultaat van een architectuurwedstrijd met als doel kwalitatieve wooneenheden te bouwen tegen betaalbare prijzen.
Een belangrijke troef van het project is zijn unieke locatie, pal aan het historische, groene Dorpsplein en met een autovrij groen binnengebied. Winkels, openbaar vervoer en scholen bevinden zich in de onmiddellijke nabijheid en dit alles op een steenworp van de E313.
Ideaal voor jong en oud, als investering of eigen bewoning!!
Bekijk ook de projectwebsite:nbsp;www.residentiedrieshof.benbsp;of ap-p.be
Prijzen van 189.876 tem 312.233 euro excl registratie en BTW.
Mis deze kans niet! 02/253 4000 of 0499/73 66 15,nbsp; [email protected]

This property is part of a project

Get in touch